אודות

קצת היסטוריה

בשנת 2007 הוקמה מסעדת דקא כמסעדה כשרה חלבית.
על הרכבת התפריט הופקד השף חיים כהן כיועץ קולינרי.

ב-2008, נכנס השף תם קבלו לתפקיד השף הראשי במסעדה ועד לתחילת 2013 שימש כמנהל המסעדה. בתחילת 2012 רועי כהן החליף אותו כשף של דקא, ומאוגוסט 2018 שף המסעדה הוא אילן מזרחי. מנהל המסעדה – אלירן ברקוביץ.

 

עיצוב

כמי שמאמין שבלוטות הטעם הן חלק בלתי נפרד מהחוויה הכוללת, והקולינריה היא חלק מהאווירה, הפקדנו את עיצוב המסעדה בידי שניים מבכירי האדריכלים בארץ: 
אלון ברנוביץ' ואירנה קרוננברג,
והוא מקיים דיאלוג עם רחוב התעשייה בו ממוקמת דקא, כמוטיב מרכזי בניצול המבנה הקיים.

 

הפרטים הקטנים הם הדברים הגדולים: בעיצוב המנות, בעיצוב חלל המסעדה, ובהשבעת הרצון שלכם האורחים.

כי החוויה שלכם זו ההנאה שלנו

 

המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת רבנות תל אביב, מפוקחת על ידי משגיח חסיד גור נחום ריפין.
לצפייה בתעודת הכשרות לחצו כאן >
לשאלות בנושא כשרות - 052-7615168